Roques de xocolata

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Lleida
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250g. de qualsevol xocolata.
  • 100g. de cereals.
  • 35g. d'avellanes.
  • 25g. de nous.

10 racions

Elaboració

Trocejar les avellanes i les nous.
Tallem la xocolata atroços per desfer al microones o al bany maria.
Un cop desfeta la xocolata i afegim les avellanes, les nous i els cereals, ho remenem tot junt.
Amb l'ajuda d'una cullereta de postre anem fen roque de mida uniforme. Les posem d'amunt de paper film i les deixem refredar.

20min

Notes

La xocolata pot ser de les tres maneres.
A l'estiu no va masa be de fer per que la xocolata es desfar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3327 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: