Sonsos de Tordera

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:  
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 carbaso mitjĂĄ
  • 1 alberginia mitjana
  • 1 all porro
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 seba tendre
  • 2 pastanagues
  • 4 cullerades soperes de farina de blat
  • Oli, sal i pebre
  • (podem afegir tote clase de verdures i herves que ens agradin)

4 racions

ElaboraciĂł

Rentem be les verdures, les tallem a juliana i les deixem que s'escorrin be. Posarem una fregidora o paella amb bastant oli quan estigui ben calent posarem les verdures amb un colador, amb unes quantes vegades, tirarem la farina cada vegada i ho sacsegem, assegurant que la farina s'hagi enganxat be i ho anem tirant a la paella de mica amb mica i quant estiguin ben daurades, les retirem i posem a una safata amb paper cuina que s'escorrin be. Tot seguit Ja es podran servir ben cruixents.

45min

Notes

Podem acompanyar carn o peix


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Sonsos de Tordera

Enllaça aquesta recepta:

779 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!