Sonsos de Tordera

A Tordera no tenim mar i el riu a mes de contaminat quasi sempre baixa sec, per això hem inventat els sonsos de sequer.

Ingredients

  • 1 carbaso mitjá
  • 1 alberginia mitjana
  • 1 all porro
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 seba tendre
  • 2 pastanagues
  • 4 cullerades soperes de farina de blat
  • Oli, sal i pebre
  • (podem afegir tote clase de verdures i herves que ens agradin)

4 racions

Elaboració

Rentem be les verdures, les tallem a juliana i les deixem que s'escorrin be. Posarem una fregidora o paella amb bastant oli quan estigui ben calent posarem les verdures amb un colador, amb unes quantes vegades, tirarem la farina cada vegada i ho sacsegem, assegurant que la farina s'hagi enganxat be i ho anem tirant a la paella de mica amb mica i quant estiguin ben daurades, les retirem i posem a una safata amb paper cuina que s'escorrin be. Tot seguit Ja es podran servir ben cruixents.

45min

Notes

Podem acompanyar carn o peix


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: