Tagliatelle amb champinyons

Ingredients

  • 300 grams de pasta fresca (tagliatelle)
  • 200 grams de xampinyons
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • All i julivert
  • Formatge ratllat (en pols)
  • Alfàbrega

4 racions

Elaboració

Netejar els xampinyons, una vegada nets, tallar-los.
Bullir la pasta durant 4 minuts amb aigua abundant i sal. Posar a l'escorredora.
Fer una picada abundant d'all i julivert.
Saltejar els xampinyons amb oli i quan comencin agafar color, afegir la picada d'all i julivert.
Mesclar amb els tagliatelle i empolvorar amb el formatge.

16min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

892 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Rafel Castells Barriga diu:
queda be en tot tipo de pasta


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!