Pa torrat amb escalivada i anxoves
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Llesques de pa de pagès
- 1 pebrot vermell gran
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 2 tomàquets per sucar pa
- Oli d'oliva verge
- 1 llauna d'anxoves
2 racions
Elaboració
Escalivar el pebrot, l'albergínia i la ceba (deixar refredar)i pelar-los.
Torrar el pa, sucar-lo amb tomàquet i cobrir-lo amb l'escalivada i les anxoves.
Amanir amb un bon raig d'oli d'oliva.
40min
Notes
Sí la escalivada la tenim feta, el temps es tant sol el de muntar el plat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3528 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.