Pa torrat amb escalivada i anxoves
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Entrepà
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Llesques de pa de pagès
- 1 pebrot vermell gran
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 2 tomàquets per sucar pa
- Oli d'oliva verge
- 1 llauna d'anxoves
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Escalivar el pebrot, l'albergínia i la ceba (deixar refredar)i pelar-los.
Torrar el pa, sucar-lo amb tomàquet i cobrir-lo amb l'escalivada i les anxoves.
Amanir amb un bon raig d'oli d'oliva.
														
 40min
  40min 
Notes
Sí la escalivada la tenim feta, el temps es tant sol el de muntar el plat.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4068 visites.
 4068 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Pasta
 Pasta 
  Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Salses
 Salses
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram