Pesols saltats amb pernil

Ingredients

  • 500 grams de pèsols
  • 100 grams de pernil (tallat a daus)
  • 2 grills d'all
  • 1/2 gotet de vi blanc o brou de verdures
  • Sal
  • Oli
  • Pebre
  • Un tros de carbassa tallada a daus(opcional)
  • 3 fulles de menta

4 racions

Elaboració

Ficar a la paella o cassola una mica d'oli i saltar els grills d'all tallats petits.
A continuació ficar els trossets de carabassa i els pèsols, coure a foc lent, donar unes voltes, afegir el brou o el vi continuar la cocció lenta. Si cal, ficar-hi una mica d'aigua.
Quan veiem que tot és cuit, posar una mica de sal i pebre amb moderació, ja que el pernil que afegirem és salat, afegir-ho amb unes fulles de menta.
Tres o quatre minuts i llestos.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

3017 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: