Cebetes caramel·litzades

Ingredients

  • 1/2 quilo de cebetes platillo
  • 2 cullerades de sucre
  • 200 ml. d'aigua
  • Oli i sal

Elaboració

Pelar les cebetes, rentar-les i escórrer-les.
Posar amb una paella gran una mica d'oli i afegir les cebetes, un polsim de sal, donar un parell de voltes, afegir el sucre i cobrir amb l'aigua.
Deixar coure a foc lent, fins que s'evapori l'aigua i vaguin agafant color.
Serveixen com aperitiu, per acompanyar amanides... boníssimes amb formatge fresc.

30min

Notes

Iedal per canapès, sobre formatge, amb brandada de bacallà.....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2261 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!