Cebetes caramel·litzades

Ingredients

  • 1/2 quilo de cebetes platillo
  • 2 cullerades de sucre
  • 200 ml. d'aigua
  • Oli i sal

Elaboració

Pelar les cebetes, rentar-les i escórrer-les.
Posar amb una paella gran una mica d'oli i afegir les cebetes, un polsim de sal, donar un parell de voltes, afegir el sucre i cobrir amb l'aigua.
Deixar coure a foc lent, fins que s'evapori l'aigua i vaguin agafant color.
Serveixen com aperitiu, per acompanyar amanides... boníssimes amb formatge fresc.

30min

Notes

Iedal per canapès, sobre formatge, amb brandada de bacallà.....


Recepta de cuina de Cebetes caramel·litzades
per Isabel Bravo Ruiz

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3977 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: