Canelons de truita amb peix i bolets

Ingredients

  • Per a 12 canelons
  • 5 ous
  • 2 cuetes de rap
  • 3 filets de lluç sense espines
  • 150 grams de gambetes pelades
  • 300 grams de bolets (amb aquest cas camagrocs)
  • All i julivert
  • Oli
  • Sal i pebre
  • Per la salsa
  • 400 ml. de llet
  • 30 grams de farina
  • 30 grams de mantega
  • La resta de bolets
  • Sal i pebre

6 racions

Utensilis


paella petita de uns 12 centímetres

Elaboració

Batre els ous i fer unes truites molt fines amb una paella de uns 12 centímetres, com si fossin creps i reservar.
Sofregir els bolets amb all i julivert.
Netejar el peix i tallar-lo, treure les espines, els filets de lluç, les cuetes de rap i per ultim afegir les gambetes pelades, reservar i esmicol-lar.
Tallar una tercera part d'els bolets i afegir-ho i reservar la resta.
Mesclar el peix, les gambetes esmicolades i els bolets.
Farcir les truites com si fossin canelons.
Fer una salsa clara i mesclar un altra part del bolets triturats.
Ficar les truites en plats individuals que puguin anar al forn, cobrir-ho amb la salsa i unes puntes de mantega i gratinar.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1044 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!