Arròs caldos amb salsitxes

Ingredients

  • 300 grams d'arròs
  • 4 o 5 salsitxes (carn, pollastre o porc....)
  • 1 porro
  • 2 grills d'alls
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 grapat de pèsols
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 l.de caldo de verdures
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Netejar les verdures.

Fem el sofregit amb una paella amb oli, el porro, el pebrot i els alls, tot tallat petit.

Passats uns minuts, quan siguin quasi cuites les verdures, afegir els tomàquets ratllats.

Quan el tomàquet s'hagi cuit, afegir les salsitxes tallades, l'arròs, i ho remeneu.
Tireu el caldo de verdures calent o l'aigua i ficar un grapat de pèsols.

Rectifiqueu de sal i deixeu-ho bullir uns 12 minuts aproximadament.
Quan estigui cuit, deixar reposar tapat 5 minuts i servir.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1278 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Isabel Bravo Ruiz diu:
Cuina fàcil i ràpida, del dia a dia.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!