Arròs caldos amb salsitxes

Un arròs fàcil i bo, per la cuina del dia a dia.

Ingredients

  • 300 grams d'arròs
  • 4 o 5 salsitxes (carn, pollastre o porc....)
  • 1 porro
  • 2 grills d'alls
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 grapat de pèsols
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 l.de caldo de verdures
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Netejar les verdures.

Fem el sofregit amb una paella amb oli, el porro, el pebrot i els alls, tot tallat petit.

Passats uns minuts, quan siguin quasi cuites les verdures, afegir els tomàquets ratllats.

Quan el tomàquet s'hagi cuit, afegir les salsitxes tallades, l'arròs, i ho remeneu.
Tireu el caldo de verdures calent o l'aigua i ficar un grapat de pèsols.

Rectifiqueu de sal i deixeu-ho bullir uns 12 minuts aproximadament.
Quan estigui cuit, deixar reposar tapat 5 minuts i servir.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4489 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Isabel Bravo Ruiz diu:
Cuina fàcil i ràpida, del dia a dia.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: