Estofadet de tardor

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carn de vedella per estofar (una safata)
  • Un pot de cigrons
  • Un grapat de camagrocs
  • Un grapat de trompetes de la mort
  • Mig porro
  • Una pastanaga
  • Mig carbassó
  • Una fulla de llorer
  • Brou de carn
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Com que anem curts de temps a vegades fem una olla d'estofat i n'anem menjant durant la setmana, per no saturar-nos del tipic estofat de carn i patata avui l'he variat un xic i ha quedat prou bo. Tot i que la propera vegada hi posaré també carxofa.
Com en l'estofat habitual he posat a fregir la carn salpebrada a la mateixa olla a pressió amb una mica d'oli mentres anava tallant a rotllanetes la pastanaga, el porro i el carbassó, que he afegit tot seguit.
He rentat els bolets i ben escorreguts els he afegit a l'olla.
Per acabar una fulla de llorer, un raig de cognac i he tapat l'olla a pressió, que he deixat al foc uns 45 minuts.

1h

Notes

És veritat que no és un plat ràpid, però pràcticament es fa sol.


Recepta de cuina de Estofadet de tardor
per El taller de cuina

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1052 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: