Tartar de tonyina amb alvocat

Ingredients

  • Tonyina 100 gr.
  • Escalunya 10 gr.
  • Tàperes 10 gr.
  • Rovell d’ou 1 unit.
  • Alvocat 1/2 unit.
  • Mostassa antiga
  • Tabasco
  • Oli d’oliva
  • Suc de llimona

2 racions

Elaboració

Piquem la tonyina molt fina a ganivet
Per separat piquem també l’escalunya, les tàperes, i l’alvocat
En un bol fem la maionesa amb el rovell d’ou, un pols de sal, unes gotes de suc de llimona i la cullereta de mostassa antiga.
Ho batem bé i ho anem lligant amb l’oli d’oliva.
Quan estigui ben emulsionat hi afegim l’escalunya i les tàperes.
En un bol a part hi posem la tonyina, hi afegim de mica en mica la maionesa, unes gotes de tabasco, i rectifiquem de sal.
Hi acabem posant l’alvocat i ho barregem delicadament per no trencar l’alvocat i poder diferenciar els diferents colors.

15min

Notes

IDEES PRÀCTIQUES

Del preperat en podem fer una quenelle per posar al damunt d’una cullera, que podem decorar-ho amb una gambeta pelada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2167 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: