Crema de bolets i castanyes

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bolets 800 gr.
  • Castanyes 200 gr.
  • Cansalada viada 250 gr.
  • Ceba 1 unit.
  • Caldo de polllastre 1 l.
  • Nata 1 dl.

4 racions

Elaboració

· Netegem els bolets rascant la pell esxterior del peu que és més dura, i la caputxa si té sorra hi passem lleugerament un raspall, aigua, i els aixuguem bé.
· Bullim i pelem les castanyes que reservarem per més tard.
· En una paella hi torrem la cansalada tallada a tires, i la aparquem.
· A la cassola calenta ja hi fondagem a foc suau la ceba tallada a juliana.
· Tallem els bolets a làmines, i els afegim amb la ceba quan sigui dauradeta, hi posem un toc de sal.
· Li donem uns tombs i ho mullem amb el caldo, perquè bulli durant un quart d’hora, juntament amb les castanyes tallades per la meitat i la cansalada.
· La lliguem amb el rajolinet de nata, la rectifiquem de sal.
· Ja la podrem triturar, colar pel xinès i llesta.

Notes

Rossinyols, ceps, fredolics, llenegues, rovellons, peu de rata, etc. Com més varietat més bona ens pot quedar.
· Aquesta crema la podem fer amb els bolets trencats o, que hagim hagut de tallar perquè estiguessin curcats.
· El que li pot donar bon gust també és afegir-li algun tall de foie si el tenim.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: