Costelles de cabrit amb bunyols ensucrats de poma

Categoria:

Ingredients

  • Costelletes de Cabrit
  • Farina
  • Pa ratllat
  • 1 ou
  • Oli de girasol
  • Poma
  • 200 ml aigua
  • 100 gr farina
  • 1 ou
  • I per espolsar, sucre

4 racions

Elaboració

1.- Fem una crema amb l’aigua, la farina i l’ou. I la desem a la nevera.
2.- Salpebrem i enfarinem les costelletes amb farina de tot ús i en retirem el sobrant. I les reservem.
3.- Pelem les pomes ien fem grills o les tallem longitudinalment, però els talls no massa gruixuts, 0, 4/0, 5 cms.
4.- Les costelles les passem per l’ou i el pa ratllat, i les fregim amb l’oli prou calent. I les reservem en paper absorbent. Les posem al forn a una temperatura de 50/60º per a que mantinguin el calor, però no es coguin més.
5.- Traiem la crema de la nevera i passem les pomes trossejades per la barreja d’arrebossar.
6.- Ben untades les fregim, fins que siguin ben cruixents.
7.- Muntem el plat. Hi posem les costelles i els bunyols cruixents, i als bunyols els espolsarem sucre blanc per sobre.

Notes

Aquest plat és típic de Monistrol de Calders, i més concretament de la Fonda Rubell que el l'ha fet des de meitat del segle passat.


Recepta de cuina de Costelles de cabrit amb bunyols ensucrats de poma
Costelles de Cabrit amb bunyols ensucrats i cruixents de poma de la Fonda Rubell de Monistrol de Calders
per Jaume Camprubi Hom

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1474 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: