Turbot amb hortalisses al forn

Plat de Peix. Es pot fer amb turbot o rèmol i es va amb hortalisses al forn.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un turbot o un rèmol de 1,2/1,6 k
  • 4 Patates
  • 1 Porro
  • 2 Cebes
  • 4 Alls
  • 1 Fonoll
  • 2 xirivies
  • Oli
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre negre
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got de fumet
  • Picada (sal, all, julivert.) en cru al sortir del forn.
  • Herbes: hem posat farigola, alfàbrega, julivert, cebollí, i anet.

4 racions

Elaboració

Cuinem,
Rentem el turbot que ens han marcat tot sencer a la peixeteria.
En una plata hi posem un raig d’oli, i a sobre les patates tallades a rodanxes, les cebes talledes en juliana, el porro tallat en rodanxes i el fonoll tallat en juliana, i el julivert picat. Les xirivies en trossos. I salpebrem.
Els posem herbes a sobre, julivert, farigola, romaní i llorer, i un raig d’oli per sobre.
Els enfornem durant 10 minuts a 180º.
Passats els 10 minuts hi posem el peix a sobre, li posem unes rodanxes de llimona a sobre, sal, pebre negre i oli. Hi posem herbes al gust. I enfornem 40 minuts, a 180º.

1h 30min

Notes

El fonoll i la xirivia són opcionals, però els gust tan sorprenent que hi donen, són un punt extra al plat.


Recepta de cuina de Turbot amb hortalisses al forn
Turbot amb hortalisses al forn
per Jaume Camprubi Hom

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: