 
						Turbot amb hortalisses al forn
Plat de Peix. Es pot fer amb turbot o rèmol i es fa amb hortalisses al forn.
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Un turbot o un rèmol de 1,5 Kg
- 4 Patates
- 1 Porro
- 2 Cebes
- 4 Alls
- 1 Fonoll
- 2 xirivies
- Oli
- Julivert
- Sal
- Pebre negre
- 1 got de vi blanc
- 1 got de fumet
- Picada (sal, all, julivert.) en cru al sortir del forn.
- Herbes: hem posat farigola, alfàbrega, julivert, cebollí, i anet.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Rentem el turbot que ens han marcat tot sencer a la peixateria.
En una plata hi posem un raig d’oli, i a sobre les patates tallades a rodanxes, les cebes tallades en juliana, el porro tallat en rodanxes i el fonoll tallat en juliana, i el julivert picat. Les xirivies en trossos. I salpebrem.
Els posem herbes a sobre, julivert, farigola, romaní i llorer, i un raig d’oli per sobre.
Els enfornem durant 10 minuts a 180º.
Passats els 10 minuts hi posem el peix a sobre, li posem unes rodanxes de llimona a sobre, sal, pebre negre i oli. Hi posem herbes al gust. I enfornem 40 minuts, a 180º.
														
 1h 30min
 1h 30min 
Notes
El fonoll i la xirivia són opcionals, però els gust tan sorprenent que hi donen, són un punt extra al plat.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2695 visites.
 2695 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram