Turbot amb hortalisses al forn

Plat de Peix. Es pot fer amb turbot o rèmol i es fa amb hortalisses al forn.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un turbot o un rèmol de 1,5 Kg
  • 4 Patates
  • 1 Porro
  • 2 Cebes
  • 4 Alls
  • 1 Fonoll
  • 2 xirivies
  • Oli
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre negre
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got de fumet
  • Picada (sal, all, julivert.) en cru al sortir del forn.
  • Herbes: hem posat farigola, alfàbrega, julivert, cebollí, i anet.

4 racions

Elaboració

Rentem el turbot que ens han marcat tot sencer a la peixateria.
En una plata hi posem un raig d’oli, i a sobre les patates tallades a rodanxes, les cebes tallades en juliana, el porro tallat en rodanxes i el fonoll tallat en juliana, i el julivert picat. Les xirivies en trossos. I salpebrem.
Els posem herbes a sobre, julivert, farigola, romaní i llorer, i un raig d’oli per sobre.
Els enfornem durant 10 minuts a 180º.
Passats els 10 minuts hi posem el peix a sobre, li posem unes rodanxes de llimona a sobre, sal, pebre negre i oli. Hi posem herbes al gust. I enfornem 40 minuts, a 180º.

1h 30min

Notes

El fonoll i la xirivia són opcionals, però els gust tan sorprenent que hi donen, són un punt extra al plat.


Recepta de cuina de Turbot amb hortalisses al forn

Turbot amb hortalisses al forn

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2573 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: