Turbot amb hortalisses al forn

Plat de Peix. Es pot fer amb turbot o rèmol i es fa amb hortalisses al forn.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un turbot o un rèmol de 1,5 Kg
  • 4 Patates
  • 1 Porro
  • 2 Cebes
  • 4 Alls
  • 1 Fonoll
  • 2 xirivies
  • Oli
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre negre
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got de fumet
  • Picada (sal, all, julivert.) en cru al sortir del forn.
  • Herbes: hem posat farigola, alfàbrega, julivert, cebollí, i anet.

4 racions

Elaboració

Rentem el turbot que ens han marcat tot sencer a la peixateria.
En una plata hi posem un raig d’oli, i a sobre les patates tallades a rodanxes, les cebes tallades en juliana, el porro tallat en rodanxes i el fonoll tallat en juliana, i el julivert picat. Les xirivies en trossos. I salpebrem.
Els posem herbes a sobre, julivert, farigola, romaní i llorer, i un raig d’oli per sobre.
Els enfornem durant 10 minuts a 180º.
Passats els 10 minuts hi posem el peix a sobre, li posem unes rodanxes de llimona a sobre, sal, pebre negre i oli. Hi posem herbes al gust. I enfornem 40 minuts, a 180º.

1h 30min

Notes

El fonoll i la xirivia són opcionals, però els gust tan sorprenent que hi donen, són un punt extra al plat.


Recepta de cuina de Turbot amb hortalisses al forn

Turbot amb hortalisses al forn

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2219 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: