 
						Pastís de Patata
Pastís de Patata inspirat amb La Causa peruana.
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						Típica de:  Perú
 Perú
						
						Estació:  estiu
 estiu  tardor
 tardor 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Ingredients,
- 4 patates, 1,1 k aproximadament.
- 4 llaunes de tonyina,
- 4 ous, 4 avocats,
- Uns cogombres petits envinagrats,
- Olives verdes millor farcides, maionesa,
- Pebrot vermell escalivat morró,
- Oli, sal, pebre blanc,
- Nou moscada i mantega.
- Per a guarnir: ceba figueres, ou dur, olives negres,
- Tomàquets sherry i cebollí. Oli, sal pebre negre i orenga,
- I uns fruits secs per a donar una mica de cruixent. Anous, avellanes, ..(picats)
 6 racions
 6 racions
Elaboració
Preparem els ingredients:
- Bullim les patates amb la pell. Uns 40 minuts.
- Bullim 4 ous. 10 minuts.
- Obrim 3 o 4 llaunes de tonyina
- Tallem un cogombres petits avinagrats en trossos força petits.
- Fem una maionesa, o la comprem si no teniu temps.
- Escalibem uns pebrots vermells, o obrim una llauna.
Preparem el pastís:
- Un cop bullides les patates, encara calentes les pelem. I les posem en un
bol on les xafarem. Els hi posem mantega, pebre blanc, nou moscada i sal.
Posem les patates a la nevera, per a que s’endureixin una mica.
- Piquem els ous, les olives verdes (farcides) en tres trossos, la tonyina esmicolada
i el pebrot vermell escalibat en daus petits. Ho posem tot en un bol i ho barrejarem 
amb una mica de maionesa.
Dintre d’un motlle, un cèrcol de llauna o plastic, millor transparent, posem una
capa de patata d’un centímetre i mig. A sobre hi posem una capa d’advocat de 3 o 4 milímetres, 
i una capa de farcit, d’un centímetre.
Continuem amb una capa de patata, un centímetre i mig. Una capa d’advocats tallats en 
un gruix de 3 o 4 milímetres i una capa de farcit de 1 cm i per acabar una altra capa de 
patata de 1, 5 cms. Ho cobrim amb maionesa. I per sobre hi posem ou dur, ceba vermella 
en juliana, olives negre, cebollí i algún tomàquet sherry i julivert i orenga.
														
 2h
 2h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6882 visites.
 6882 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Pastís
 Pastís 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram