Compota de poma

Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pomes
  • Sucre
  • Aigua

Elaboració

En una cassola posem les pomes pelades i trossejades, amb una mica d'aigua i una cullerada de sucre per poma, deixem que es redueixi i bulli. Servi fred de la nevera.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2706 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: