Coc ràpid amb poma

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 ous
  • 1 iogurt
  • 1 got d'oli (fent servir l'envàs del iogurt)
  • 2 gots de sucre
  • 3 gots de farina
  • 1 sobre de llevadura
  • 1 poma
  • Essència de llimona (o ratlladura de llimona)

8 racions

Elaboració

Es separen les clares i es munten, i es reserven per posar-les al final.
Es posen els rovells, el sucre, l'oli, el iogurt, i l'essència de llimona en un bol i és mescla tot.
Després posarem la farina i la llevadura. Continuarem remenant.
Al final de tot, posarem la poma trossejada i les clares muntades.
Es posa al motlle i ho posem al forn durant 45 min. a 180ºC.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: