"Tortillas" mexicanes

Categoria:
Típica de: Mèxic
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • pastanaga
  • tomàquet madur en puré
  • pebrot verd
  • ceba
  • xampinyons
  • carn picada (de la que més en agradi)
  • sal, pebre, coriandre
  • tortillas mexicanes
  • oli d'oliva
  • vi blanc

Elaboració

En una paella hi posarem l'oli d'oliva amb la ceba, el pebrot, la pastanaga i els xampinyons, tot tallat al nostre gust. Deixarem que es coguin a foc baix i acte seguit afegirem la carn picada. Quan veiem que la carn està cuita salpebrem i posem el coriandre.
Segons la quantitat hi abocarem més o menys vi blanc i deixarem que s'evapori. Afegim el tomàquet madur i 2 minuts perquè es cogui. Aquí les quantitats són segons les racions que vulguem fer.

Aquesta vegada les "tortillas" les he comprades fetes però si tenim ganes les podem fer a casa i és fàcil:

280 g de farina, aigua i sal, 30 gr. mantega. Barregem els ingredients i els pastem fins que ens quedi la massa elàstica.
La posem en un bol i tapem amb un drap.
La deixem una mitja hora i la dividim en boletes petites. Les aplanem amb un curró fins que ens quedin finetes. Posem una planxa a escalfar i les hi posem a sobre costat i costat fins que les veiem fetes.
Si ens agrada un punt de picant res millor que unes gotes de Tabasco.

20min

Notes

Aquest plat ens va bé per un divendres nit com avui i que ja no tenim ganes de cuinar. Ens relaxem, una coronita ben fresca, de fons "las mañanitas" i la tortilla. Un viatge virtual ideal per a començar el cap de setmana.
Va dedicat als amics "txilangos". Orale!


Recepta de cuina de "Tortillas" mexicanes

Orale!

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2289 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: