Gratinat de patates a la mallorquina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → ses illes
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Patates . 500gr
  • Oli oliva
  • Sobrasada 150gr
  • Formatge ratllat

Elaboració

Es pelen i es bullen les patates amb sal.
un cop cuites s'corren i s'aboquen en un vol.
amb la forquilla les axafen amb un raig d'oli i les probem de sal.
les aboquem en una safata per anar al forn.
esmicolem la sobrasada per d'amunt de les patates.
posem el formatge ratllati un rajoli d'oli.
ja les tenim a punt d'enfornar, en posicio degratinador.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2119 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: