Gratinat de patates a la mallorquina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → ses illes
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Patates . 500gr
  • Oli oliva
  • Sobrasada 150gr
  • Formatge ratllat

Elaboració

Es pelen i es bullen les patates amb sal.
un cop cuites s'corren i s'aboquen en un vol.
amb la forquilla les axafen amb un raig d'oli i les probem de sal.
les aboquem en una safata per anar al forn.
esmicolem la sobrasada per d'amunt de les patates.
posem el formatge ratllati un rajoli d'oli.
ja les tenim a punt d'enfornar, en posicio degratinador.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2158 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: