Gratinat de patates a la mallorquina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya → ses illes
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Patates . 500gr
  • Oli oliva
  • Sobrasada 150gr
  • Formatge ratllat

Elaboració

Es pelen i es bullen les patates amb sal.
un cop cuites s'corren i s'aboquen en un vol.
amb la forquilla les axafen amb un raig d'oli i les probem de sal.
les aboquem en una safata per anar al forn.
esmicolem la sobrasada per d'amunt de les patates.
posem el formatge ratllati un rajoli d'oli.
ja les tenim a punt d'enfornar, en posicio degratinador.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!