Fricando de llom amb gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 4talls de carn magre, per comensal
  • Dos o tres gambes per comensal
  • 1ceba
  • Dos grans d'all
  • 1/2 pot tomaquet natural triturat
  • 150gr.pesols
  • Dos gots tipus tallat de vi negre
  • Un raig de conyac
  • Per la picada. un gra d'all
  • Un grapadet d'avellanes
  • Una llesca de pa fregit
  • Sal,
  • Oli
  • Farina blanca

Elaboració

S'agarre una cassola, es colaca al foc amb un bon raig d'oli.
Se sala la carn magre, s'enfarina i es fregeix amb l'oli calent (NO GAIRE FREGIDA)
es fregeix la llesca de pa.
Es reserba en un plat
Amb el mateix oli fregim les gambes una mica enfarinades (NO GAIRE FREGIDES, VOLTA I VOLTA)
Es reserben en un plat.
Tot seguit posem els alls tallats i la ceba picada o ratllada a sofregir.
Amb deu minuts tindrem la ceba a punt d'abocarli el tomaquet
Cinc minuts mes i posem UN GOT DE VI NEGRE i el conyac.
quant arrenqui lo vull,posem la carn magre, els pesols un polsim de pebre i un rajoli d'aigua
Es tapa la cassola, es deixa coure a foc llent vint minuts
Es l'hora de la picada .les avellanes, el gra d'all i la llesca de pa fregit, tot al morter
Ara el l'hora que el cuiner i/o cuinera es prengui el segon got de vi, que vent merescut o te.
Pasat el temps, s'aboca la picada a la cassola i les gambes i,es prova de sal .

40min

Notes

si les gambes estan ha un preu prohibitiu, es poc posar llagostins


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1896 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!