Poti poti de mura

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegana
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bacallà esqueixat·patates·ceba·tomàquet·pebrot vermell·olives·oli·sal

4 racions

Utensilis

Tires

Elaboració

Es posa a dessalar el esqueixat, durant unes quantes hores. es bullen les patates, amb pell.
quan són fredes, es pelen i es tallen a rodanxes.es talla la ceba pel llarg, el pebrot a tires
i el tomàquet a rodanxes. es posa, en una plata fonda, un sostre de patates, un de bacallà
esqueixat, ben escorregut,i un de ceba,pebrot i tomàquet i unes quantes olives pel damunt.es
posa una estona a la nevera. quan es treu, s'amaneix amb oli i sal i es serveix.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1682 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: