Poti-poti de cigrons amb bacallà i espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos litres i mig de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • 300 grams d'espinacs congelats
  • 400 grams de cigrons cuits
  • 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • Mitja ceba pelada
  • Una pastanaga pelada
  • Una fulla de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Una ceba ratllada
  • Quatre alls pelats i ratllats
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Quatre ous bullits
  • Pebre vermell dolç
  • Aigua

6 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, posem el brou de pollastre en una cassola fonda i deixem que arrenqui el bull a foc baix.
A part, en un cassó amb aigua i sal, coem els espinacs al "dente" i quan són cuits, els escorrem, els picolem i els afegim a la cassola juntament amb el brou.
Tot seguit bullim els ous durant deu minuts, i un cop cuits els pelem, els picolem i els afegim a la cassola.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, fregim la ceba i els alls ratllats i quan tot plegat està ben fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, una cullerada de pebre vermell dolç, i tot seguit ho afegim a la cassola amb la resta d'ingredients.
A part, en un cassó mitjà amb una mica de brou, bullim: la mitja ceba, la pastanaga tallada a rodelles, la fulla de llorer, i quan tot plegat és ben cuit, afegim un bon grapat de cigrons cuits, retirem la fulla de llorer, passem la batedora elèctrica, i tot seguit ho afegim a la cassola.
A continuació afegim a la cassola: els cigrons i el bacallà esqueixat, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts, i ja ho podrem posar a la sopera, i servir-ho a taula juntament amb les escudelletes.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1659 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!