NIUS DE PERNIL SALAT

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6-8 LONXAS DE PERNIL,
  • 250Gr ESPINACS CONGELATS,
  • 200Gr MATÓ,
  • 90Gr FORMATGE PARMESANO,
  • FORMATGE RATLLAT
  • 100Gr BACON EN TIRETES,
  • 80Gr CHAMPINYONS TROSSEJATS,
  • 1 OU BATUT,
  • 1 CEBA,
  • MANTEGA

4 racions

Elaboració

Sofregir la seba, el bacon, els champinyons i els espinacs (ja descongelats)amb una mica d'oli. En un vol ficar el mató i el parmesano amb l'ou batut, lligaro tot be i afejir el sofregit, reservar.
Untem amb una miqueta de mantega el motlle de silicona (safata de 9 unitats) i cobrim cada forat amb les lonxes de pernil, pressionem ligerament perquè el pernil agafi la forma del motlle.
Omplim els nius amb de pernil amb la barreja d'espinacs i formatges, li posem una mica de formatge ratllat per sobre de cada niu i el fiquem al forn, precalentat a uns 190ºC, uns 20-25 min. Els deixem refredar una mica.
Desemmotlleu i disposeu en una safata. Acompanyar amb arros blanc.
Boníssim!!!

50min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1575 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: