Bunyols de carn de l'àvia Montserrat

Ingredients

  • 500 gr. carn de vedella picada
  • 1 ou, 1 ceba tendra petita
  • 3 cullerades soperes de farina amb una cullerada de llevat Royal
  • Aigua
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Trinxar la ceba ben petita, afegir-la a la carn picada, afegir l'ou, la farina amb el llevat i si cal, un rajolinet d'aigua, la sal i pebre remenar tot que quedi una pasta.
Amb l'ajut de dues culleretes, fregir boletes.

30min

Notes

Acompanyar d'una amanida completa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3962 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: