Magret d'ànec amb salsa de cireres
Categoria:
Carns
Ingredients
- 2 pits d'ànec
- 500 g de cireres (en aiguardent o confitades)
- 200 ml (1 vas) de porto
- 1 ceba
- 1 taronja
- 1pastilla de brou
- 1 all
- Oli
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Salpebreu els pits i feu uns talls profunds a la part del greix. Rostiu-los en una paella molt calenta sense gens d'oli, amb la part del greix cap avall, durant 8 minuts. Gireu-los i deixeu-los coure 2 minuts més. Reserveu-los.
Ofegueu una ceba i un all picats en una mica d'oli. Afegiu-hi les cireres sense os i ofegueu-ho durant 5 minuts més. Incorporeu-hi el porto, el suc de taronja i la pastilla de brou esmicolada, rectifiqueu de sal i pebre i deixeu-ho coure 10 minuts.
Passeu la salsa pel colador xinès i afegiu-hi una cullerada de pell de taronja ratllada molt fina. Talleu els pits a llesques i cobriu-los amb la salsa, que ha de ser molt calenta.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2386 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.