Conill amb conyac

Ingredients

  • 600 g de conill
  • 1 ceba
  • 1 gotet de conyac
  • 150 g de rovellons
  • 400 cc de brou
  • 20 g de farina
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Es daura el conill en una cassola amb oli; s'assaona amb sal i pebre, i es treu.
En el mateix oli, se sofregeix la ceba trinxada i, quan es comença a daurar, s'hi posa la cullerada de farina, es cou uns segons i s'hi tiren el brou i el julivert trinxat.
S'hi afegeix el conill i es rega amb conyac, es tapa la cassola i es deixa coure a poc a poc, fins que sigui tendre.
Minuts abants que s'acabi la cocció, s'hi afegeixen els rovellons saltats.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Almodis de la Marca diu:
Molt bona pinta, me l'apunto!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: