Conill amb conyac
Categoria:
Carns
Ingredients
- 600 g de conill
- 1 ceba
- 1 gotet de conyac
- 150 g de rovellons
- 400 cc de brou
- 20 g de farina
- Julivert
4 racions
Elaboració
Es daura el conill en una cassola amb oli; s'assaona amb sal i pebre, i es treu.
En el mateix oli, se sofregeix la ceba trinxada i, quan es comença a daurar, s'hi posa la cullerada de farina, es cou uns segons i s'hi tiren el brou i el julivert trinxat.
S'hi afegeix el conill i es rega amb conyac, es tapa la cassola i es deixa coure a poc a poc, fins que sigui tendre.
Minuts abants que s'acabi la cocció, s'hi afegeixen els rovellons saltats.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1714 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.