Brownie o pastís de xocolata

Ingredients

  • 100 grams de farina tamisada
  • 250 grams de sucre glas
  • 200 grams de mantega
  • 250 grams de xocolata (preferentment, 70% cacau )
  • 4 ous frescos
  • Un grapat de nous trencades
  • Mistela / rom / vi ranci
  • Canyella en pols

Elaboració

Tamisem la farina i afegim el sucre glas.
A banda, escalfem i desfem la xocolata amb la mantega i una mica del licor escollit fins que es desfaci del tot (ho podeu fer a foc lent i remenant, no cal a bany maria.)
Tot seguit ho barregem bé amb la farina i el sucre, i hi anem afegint els ous d'un en un. Un cop ben batut hi afegim les nous trencades.
Untem el motlle amb mantega i farina i aboquem la massa ben repartida. La deixem coure al forn uns 30-45 minuts a 180 graus,segons vulguem que tot el pastís es cogui o que quedi fondant del centre.
El deixem refredar i el desemmotllem. El recobrim amb xocolata, que hem desfet amb una mica de mantega i hi afegim una mica de licor.
El decorarem segons la gràcia de cadascú i amb els elements que tinguem a la mà.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: