Crema de crancs

Ingredients

  • 1/2 kg de crancs
  • 3/4 l de brou de peix
  • 200 ml (un vas) de vi blanc
  • 100 ml (1/2 vas) de conyac
  • 25 g de mantega
  • 1 pot de nata
  • 2 cullarades de farina
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • Oli
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Fregiu la ceba i la pastanaga picades en una mica d'oli durant 10 minuts. Afegiu-hi els crancs i, quan es tornin vermells, flamegeu-los amb el conyac.
Aboqueu el vi, deixeu-ho reduir uns minuts i afegiu-hi el brou. Poseu-hi sal i pebre i que cogui durant 15 minuts.
Passeu-ho tot pel colador xinès, pressionant bé per treure el suc dels crancs.
Escalfeu la mantega en una paella i daureu la farina. Aboqueu-hi el brou i deixeu que cogui durant 15 minuts, remenant de tant en tant perquè la farina no s'agafi. Afegiu-hi la nata i rectifiqueu de sal.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!