Crema de crancs
Categoria:
Sopes i cremes
Ingredients
- 1/2 kg de crancs
- 3/4 l de brou de peix
- 200 ml (un vas) de vi blanc
- 100 ml (1/2 vas) de conyac
- 25 g de mantega
- 1 pot de nata
- 2 cullarades de farina
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- Oli
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Fregiu la ceba i la pastanaga picades en una mica d'oli durant 10 minuts. Afegiu-hi els crancs i, quan es tornin vermells, flamegeu-los amb el conyac.
Aboqueu el vi, deixeu-ho reduir uns minuts i afegiu-hi el brou. Poseu-hi sal i pebre i que cogui durant 15 minuts.
Passeu-ho tot pel colador xinès, pressionant bé per treure el suc dels crancs.
Escalfeu la mantega en una paella i daureu la farina. Aboqueu-hi el brou i deixeu que cogui durant 15 minuts, remenant de tant en tant perquè la farina no s'agafi. Afegiu-hi la nata i rectifiqueu de sal.
Etiquetes:
Crema de crancs
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2989 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.