Conill amb bolets i castanyes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients:

  • 1conill
  • 300grs de bolets (camagrocs i rossinyols)
  • 12 castanyes
  • 12ametlles
  • 1ceba
  • 1xirivia
  • Alls
  • 1 llesca de pa fregit
  • Carn de nyora
  • 1 copa de brandi
  • 1 got de vi blanc
  • Brou de carn suau
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Romaní
  • Farigola

6 racions

Elaboració

Salpebrar el conill tallat a trossos i daurar-lo a la cassola amb els alls.Ho reservem i amb el mateix oli sofregim la ceba i la xirivia tallades a dauets.
Afegim el conill a la cassola i després el brandi i el vi blanc. Ho flamegem i deixem que s'evapori.
Després hi posem la carn de nyora hi donem unes voltes.
Finalment hi posem el brou, el romaní i la farigola.
Per la picada, piquem les ametlles,el pa fregit i els alls.
Després ho afegim a la cassola i per acabar hi afegim els bolets i les castanyes.
Ho deixem tot tapat i que es cogui uns 40 minuts, fins que quedi tendre.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

590 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!