Rotllets de salmó fumat i gambes

Categoria:

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 8 talls de salmó fumat,
  • 200 g de cues de gamba,
  • 150 g de xampinyons,
  • 200 ml (1 vas) de nata per muntar,
  • 1 llimona,
  • cebollí,
  • oli, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Ofegueu les gambes en una mica d'oli. Deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les a trossets.
Netegeu els xampinyons, talleu-los en lámines fines i ofegueu-los en una mica d'oli.
A banda, munteu la nata, que haurà d'estar molt freda, salpebreu-la i afegiu-hi el suc de llimona.
Afegiu les gambes i els xampinyons i barregeu-ho bé. Repartiu aqueta barreja per sobre dels talls de salmó, enrotlleu-los i lligueu-los amb una fulla de cebollí.


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Rotllets de salmó fumat i gambes

Enllaça aquesta recepta:

1006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!