Angulas al ajillo

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 gr. de angulas,
  • 12 dientes de ajo,
  • 1guindilla
  • ¼ l. de oliva fino

4 racions

Utensilis

Sartén
Cazuelas
Cuchillo

Elaboració

Reparte el aceite entre 6 cazuelas de barro individuales.Tiene que cubrir el fondo hasta una altura como de ½ cm. Pela los ajos, 2 por cazuela, córtalos en lonchitas y añadelos al aceite con un trocito de guindilla. Fríelos y cuando estén dorados, añade las angulas
Revuévelas un momento y retira la cazuela del fuego al instane, poniendo un plato boca abajo encima que no salpiquen.
A menos que tengas cazuelitas de barro con tapadera en cuyo caso ¡chapeau! Como en este plato la rapidez es decisiva, te aconsejamos que repartas primero las angulas en montocitos para que al añadirlas a la cazuela no hay problemas.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mª angels diu:
Una recepta molt rápida de fer, jo també la faig peró les barreigo amb escarola talladeta ben petita.BONISSIMESSS!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: