Pastís d'avellanes i nata

Ingredients

  • Un pa de pessic
  • Mig quilo de nata
  • Cinc cullerades de sucre
  • 200 gr d'avellanes torrades picades
  • 50 gr d'avellanes torrades senceres

4 racions

Elaboració

Es barreja la nata amb les avellanes picades i el sucre.
S'obre el pa de pessic en tres capes, s'estén nata sobre cada capa i es munta el pastís.
Es cobreix amb la nata i es guarneix amb les avellanes senceres.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: