Rosa de Sant Jordi

Categoria:
Recepta per
Dieta: celíaca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 120 ml de llet de soja
  • 60 ml d'oli de girasol
  • Colorant vermell (jo he utilitzat un sense gluten i sense E120, que és
  • D'origen animal, i kosher. Sugarflair colouring Poppy red)
  • 80 gr. farina d'arròs
  • 40 gr. maizena
  • 2 cullerades midó iuca (l'he posat agre, perquè dolç no en tenia)
  • 90 gr. sucre
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 1 culleradeta de goma xantana

6 racions

Elaboració

Posem els ingredients líquids en un bol i els secs en un altre bol, i barregem.
Un cop ben barrejada la massa, emplenem els motlles. Jo he utilitzat els motlles de la casa Silikomart amb forma de rosa.
Un cop plens els motlles, els he posat a 180º al forn durant 15 minuts.
Per si de cas, abans de treure-ho comproveu que està cuit punxant-les
amb un escuradents o una agulla.
PD: La massa queda un xic espessa. La popera vegada canviaré el sucre
per la mateixa quantitat de sirope de ágave, que és líquid. Això
permetrà que la massa quedi amb més moviment i no quedin tantes
bombolles d'aire als pètals de les roses.
PD2: També podeu posar-hi una culleradeta d'aroma de rosa. jo no en tenia, però li hagués donat un gustet molt bo.

1h


Recepta de cuina de Rosa de Sant Jordi
per Marta Morató

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

804 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: