Pastís Pasqual

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per la pasta:

  • 500 gr farina.
  • Un vas de llet
  • Oli
  • Sal.

Per el farciment:

  • 500 grams espinacs.
  • 300 grams de formatge tendre.
  • 4 ous.
  • 4 escarxofes.
  • Mitja llimona.

6 racions

Utensilis

Motlle metàl·lic.
Olla per coure la verdura.
Coberts

Elaboració

Barreja la farina amb la llet, mig vas d'oli i una mica de sal.
Prepara les escarxofes i cou-les amb aigua i sal.
Cou els espinacs sense sal.
Passa-ls per la batedora.
Divideix la pasta en vuit parts i folrar el motlle.
Posa-hi els espinacs, les carxofes i els ous repartits. Tapeu amb la pasta restant.
Cou-ho al forn a 180º, durant 45 minuts

1h 30min

Notes

No és de gran dificultat.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: