Broqueta d'anec amb foie i poma

Ingredients

  • 1 magret d'anec
  • 1 poma
  • 100 gr. Foie fresc
  • mel
  • escates de sal i pebre negre
  • Enciam de colors.

2 racions

Elaboració

Es treu la pell del magret, tallem la carn a daus, fem al mateix amb la poma, i fem 4 daus amb el foie.
Fem las broquetes alternant els daus d'anec i poma.
Al mig de cada broqueta un dau del foie. L'hi posem una mica de pebre a cada broqueta.
En una paella amb una mica d'oli d'oliva daurem les broquetes un minut per totes bandes, afegim una collerada sopera de mel per sobre de las broquetes i deixem un altre minut donanli tombs perque es dori pels dos costats.
Emplatem dos broquetes per cap adornan el plat amb enciam de colors i posem una mica de la salsa que surt de la cocció per sobre del enciam.
Una mica de sal maldon per sobre i un bon vi negra per que baixi.

15min


Recepta de cuina de Broqueta d'anec amb foie i poma

En el cas de la foto, l'anec va acompanyat de fulles de canonics.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2086 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: