Truita d'alls tendres, camagrocs i trompetes de la mort

Ingredients

  • Alls tendres, camagrocs, trompetes de la mort, ous, oli d'oliva, sal i aigua.
  • Pa, oli, sal i tomàquet.

Elaboració

Es tallant els alls aprofitant al màxim la part verda, el millor es tallar tipus juliana curta.
Es batan tres ous.
Es posant en una paella amb una mica d'oli i des pres s'afegeixi l'aigua, mig got, un cop, els alls agafin color, es posant els camagrocs i les trompetes, quant l'aigua hagi exhaurit, es posant amb els ous tot ven remenat.
Posar la paella al foc amb un rajuli d'oli,se abocant la barreja i un cop la truita estigui feta per una cara, es tomba amb un plat o un tomba-truites.
Per al pa amb tomàquet, es fa servir el pa que mes agradi, pagues, baguet... l'interesant es ficar primer la sal, des pres l'oli i finalment refregar el tomaquet, eixos permet que tot el pa s'ompli de la barreja uniformement.

Notes

Compte amb la manera de fer el pa amb tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3528 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Maria Altagracia Gervacio Jimenez diu:
Muy bueno el pan con tomate, es una manera diferente de hacerlo.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: