Amanida d'arròs i fruits secs

Ingredients

  • 350 g d'arròs llarg
  • 3 Kiwi
  • 2 taronges
  • 2 grapats de nous palades
  • 2 grapats de panses sense pinyol
  • 1 grapat de pinyons

4 racions

Elaboració

En una olla amb aigua abundant i posem una mica de sal i es prem que bulli.
Hi afegim l'arròs, i un cop torni a bullir el tindrem el temps que ens indiqui el paquet.
A part, tallarem a trossos petits els kiwis, les taronges o en el seu lloc es poden utilitzar altres fruites.
Un cop s'ha acabat de bullir l'arròs,s'escorre i es posa en una plata.
Es deixa refredar un temps.
Quan ha passat un temps i l'arròs s'ha refredat s'afegeixen les fruites. Es posa una estona a la nevera.
Després es posen les nous, panses i pinyons.
Es prepara una salsa rosa amb un ou, oli d'oliva i quetxup.
En el moment de servir s'afegeix la salsa i ja es pot servir.

1h

Notes

Es poden utilitzar d'altres fruites.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3015 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: