Coca de forner

Ingredients

  • 50g de llet a temperatura ambient
  • 50 g d'aigua
  • 25g d'oli
  • 12g de llevat fresc
  • 30g de sucre
  • 200 g de farina
  • Un raig d'anís

2 racions

Elaboració

1: Barregem la llet, l'aigua i l'oli i hi desfem el llevat fresc.
2: Hi afegim el sucre i un raig d'anís al gust de qui s'hagi de menjar la coca.
3: Afegim la farina a poc a poc i ho anem amassant. És tipus massa de pa.
4: Fem una bola amb la massa i la deixem fermentar durant 1 hora aproximadament.
5: Amb l'ajuda d'un corró (o estri similar) estirem la massa fins que tingui un gruix d'1 o 2 centímetres i la tornem a deixar reposar fins que dobli el seu volum (una 1/2 hora).
6: Untem la coca amb oli i hi tirem sucre per damunt.
7: Es cou al forn a 200ºC durant uns 10 o 12 minuts.
8: Quan la traiem del forn s'hi pot tirar un altre raig d'anís per sobre.
9: I una vegada fredes ja ens les podem menjar. És molt recomanable acompanyar la coca de forner amb una tassa de xocolata desfeta.


Recepta de cuina de Coca de forner

Coca de forner

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6123 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Lo (st) Indequitxen diu:
Aquesta tarda he fet la teva coca. M'ha quedat perfecta. A l'hora d'enfornar-la li he tirat per sobre, sucre, oli d'oliva verge i matafaluga.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: