Mongetes amb tripa de bacallà

Ingredients

  • 500 g de mongetes cuites
  • 400 g de tripa de bacallà
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 3 tomàquets
  • ½ fulla de llorer
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració

Primer posarem en remull la tripa unes dues o tres hores. Després en traurem les pells negres i la rentarem. La posarem a bullir i just quan arrenqui el bull la traurem del foc i la deixarem refredar en la mateixa aigua de cocció
En una cassola sofregim en una mica d’oli la ceba i el pebrot, tot tallat molt petit, quan la ceba quedi rossa hi afegim el tomàquet ratllat, el llorer i ho deixem confitar.
Un cop tinguem el sofregit ben confitat, s’hi aboca el brou on hem bullit la tripa i es remena una mica per lligar-ho, tot seguit hi posem les mongetes i la tripa de bacallà tallada a tiretes.
Salpebrem i ho deixem coure a foc molt lent uns 10 minuts. Rectifiquem de sal i deixem fer la xup-xup uns 10 minuts més.
Aquest plat queda tant o més bo un dia per l’altre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1219 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!