Crema catalana

Ingredients

  • 1 litre de llet
  • 4 ous
  • 1 pela de llimona
  • 1 cullerada de maizena
  • 1 branca de canyella
  • 4 cullerades de sucre

4 racions

Utensilis

Una cassola i una cullera de fusta

Elaboració

Escalfar la llet amb la pela de llimona, la branca de canyella i el sucre fins arrencar el bull.
Amb un bol preparar el 4 rovells amb la maizena i una mica de llet ben barrejat i afegir-li a la llet calenta, procurant que no bulli.
Possar a les tarrines, i decorar amb pela de llimona i canyella.
Deixar-ho refredar.

15min

Per


Recepta de cuina de Crema catalana

Crema catalana

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5314 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Flora Martinez diu:
Aquesta crema, feta tota natural a de ser molt bona.
Mª angels diu:
Molt bona la crema catalana FINA ens encanta, a casa nonstra, en faré molts dies.
Maria cami diu:
Aquesta crema,ha de ser bonissima,m'agrade molt.
maria dolors diu:
Aquesta crema és mol sencilla però ha deser molt bona, la provaré.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: