Trofie con Salsa de Anchoas

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 huevos.
  • 5 cucharadas de aceite.
  • 1 cucharada de vinagre.
  • 2 dientes de ajo.
  • 1 lata de filetes de anchoa en aceite.

Elaboració

El trofie (o trofiette) es un tipo de pasta típica de la provincia de Génova, caracterizada por su peculiar forma rizada. Su tamaño es más bien pequeño, de unos 4 cm. de longitud.
Esta pasta no es muy conocida en España (la encontrarás en www.cosasdepasta.com) pero en Italia es muy popular y la sazonan casi exclusivamente con pesto.
Pon los huevos en un cazo con agua y cuecelos 10 minutos.
Mientras, pela los 2 ajos.
Una vez cocidos los huevos, quitales la cáscara y separa la yema de la clara.
Pon las yemas en un mortero.
Añade los filetes de anchoas y los dientes de ajo pelados y machácalo todo hasta conseguir una pasta homogénea.
Una vez conseguida la pasta, añade el aceite, primero gota a gota y después en hilillo. Cómo si estuvieras haciendo una mayonesa.
Para terminar añade el vinagre y listo!! ¿a qué es fácil?

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1538 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: