Crema de porro i pera amb encenalls de pernil

Ingredients

  • 4 porros
  • 1 ceba
  • 1 patata
  • 2 peres conferència
  • 40 gr. Mantega
  • 500 ml de llet, o 250 de crema de llet
  • 500 ml de brou de pollastre
  • Sal, pebre, i pernil salat

4 racions

Elaboració

En una cassola hi posem la mantega a fondre i comencem a coure primer la ceba i després el porro tallat ben prim.
Quan comença a agafar color, (5-10 minuts n'hi ha prou)i vigilant que no es cremi, hi afegirem el brou de pollastre i un polsim de sal. Quan arranqui el bull hi posem la patata, tallada a trossos petits i ho deixem coure uns 15 minuts. Després hi afegirem la pera també tallada a trossos petits i ho deixarem coure uns 20 minuts més.
Per acabar, ho triturem tot amb el túrmix, i mentrestant hi afegirem la crema de llet.
Finalment rectifiquem de sal i si ho veiem massa espés hi podem afegir una mica d'aigua. ho deixarem coure 5 minutets més a foc lent.

45min

Notes

Aquest plat es pot servir fred o calent, i millora molt si ho decorem amb un polsim de pebre per sobre i encenalls de pernil salat.


Recepta de cuina de Crema de porro i pera amb encenalls de pernil
Crema de porro i pera
per Ferran Picó i Micaló

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2168 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: