Tiramisú da Giovanni

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 6 ous
  • 500gr FORMATGE MASCARPONE
  • 6 cullerades sucre moré
  • 2-3 paquets de melindros
  • Cafè amb sucre
  • Un raig de whisky
  • Xocolata negre

10 racions

Elaboració

Fem cafè, que en surti una bona tassa,l'ensucrem i el deixem refredar(podem fer-ho amb cafè descafeinat si n'han de menjar nens).
Separem els rovells de les clares.
Barregem el sucre i els rovells, i després hi afegim el mascarpone. Ho remenem bé amb les barilles fins que ens quedi una crema.
Batem les clares a punt de neu i les afegim a la barreja amb compte.
Posem un parell de taps de whisly.

Comencem a muntar el tiramisú:

Primer posem una base de crema.
Fem un primer pis de melindros lleugerament xucats a cada banda amb cafè. mirem d'omplir amb melindros tots els forats que ens quedin.
Segon pis de base de crema.
Tercer pis altre cop melindros amb cafè.
Quart pis hi afegim tota la crema que ens queda.
Ratllem xocolata negre per sobre (queda molt més bo que no pas xocolata en pols)
I posem a la nevera mínim unes 6 hores.

30min

Notes

Teniu en compte que treballem amb ous crus. Posar-lo de seguida a la nevera i menjar-lo en 24-48 hores.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2849 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: