Aletes de pollastre arrebossades amb fideus

Ingredients

  • 8 aletes de pollastre ecològic
  • Oli de gira-sol
  • Sal
  • Farina
  • Ous
  • Fideus del núm. 0

4 racions

Elaboració

Partim les aletes de pollastre i les salem.
Les enfarinem i les passem per l’ou batut i pels fideus.
Ho fiquem tot a fregir a la paella, amb una quantitat generosa d’oli molt calent.
Voltegem i… ja ho tenim!

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2224 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: