Mona de Pasqua

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel pa de pessic:

  • 6 ous
  • 200g de farina
  • 200g de sucre
  • Ratlladura de llimona

Per adornar:

  • Ametlles filetejades
  • Ous de xocolata
  • Plomes de colors
  • Etc...
  • 300 g de melmelada d'albercoc.

10 racions

Elaboració

Separar el rovells de les clares.
Batre els rovells amb el sucre fins que doblin el seu volum.
Muntar les clares i afegir-les suaument als rovells.
Afegir la farina tamisada i la ratlladura de llimona.
Abocar en un motlle de 24 cm untat amb mantega i farina.
Coure 30 minuts a 180º.
Deixar refredar.

30min

Notes

Quan està fred posar-ho en una safata cobrir amb melmelada d'albercoc i adornar al gust de cada un.


Recepta de cuina de Mona de Pasqua

La Mona de Pasqua guarnida.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3248 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: