Mona de Pasqua

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel pa de pessic:

  • 6 ous
  • 200g de farina
  • 200g de sucre
  • Ratlladura de llimona

Per adornar:

  • Ametlles filetejades
  • Ous de xocolata
  • Plomes de colors
  • Etc...
  • 300 g de melmelada d'albercoc.

10 racions

Elaboració

Separar el rovells de les clares.
Batre els rovells amb el sucre fins que doblin el seu volum.
Muntar les clares i afegir-les suaument als rovells.
Afegir la farina tamisada i la ratlladura de llimona.
Abocar en un motlle de 24 cm untat amb mantega i farina.
Coure 30 minuts a 180º.
Deixar refredar.

30min

Notes

Quan està fred posar-ho en una safata cobrir amb melmelada d'albercoc i adornar al gust de cada un.


Recepta de cuina de Mona de Pasqua

La Mona de Pasqua guarnida.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3095 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: