Panga en salsa verde

Categoria:
Típica de: Espanya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Igredientes
  • 6/filetes de panga
  • 2/cebollas medianas
  • 4/dientes de ajo
  • Un ramito de perejíl
  • Un vasito de vino blanco
  • 2/vasitos de fume de pescado
  • 12,almejas,12/mejillones
  • 50,gramos de guisantes
  • Aceite de oliva,sal y pimienta

6 racions

Utensilis

cazuela de barro

Elaboració

En una cazuela de barro agregamos un chorrito de aceite de oliva
generoso,acontinuacion agregamos la cebolla muy picadita y los dientes
de ajo,y tambien un poco de perejil y le agregamos tambien un vaso
de un buen vino blanco reducimos el vino agregamos seguido el panga
lo cocinamos unos diez minutos,entonces agregamos los mejillones
y las almejas yguisantes tambien podemos añadirle esparragos blancos
y su agua,le da ala salsa un sabor muy particular
cocinamos unos 5 minutos mas y ala mesa

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1132 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: