Canelons de patata de l'àvia Elena

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de patates (per coure)
  • 50 gr de mantega.
  • 4 ous
  • 400 kg de tomàquets frescos o una llauna de tomàquet triturat.
  • 6 grans d'all
  • 1 cullerada de sucre
  • Oli d'oliva verge
  • Una branca de julivert
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Rentem les patates sota l'aixeta, per si porten terra. Les posem en una cassola, sense pelar, i cobrim amb aigua freda, li afegim sal i posem al foc uns 30 minuts, encara que això dependrà de la mida i del tipus de patata, pot ser una mica menys o una mica més.
Un cop cuites, les retirem de foc, les escorrem i deixem que es refredin una mica, només el just per no cremar-nos els dits.
Pelem les patates, han de seguir calentes, i posem en un bol ampli, ho passem pel passapuré. Li afegim sal, mantega i barregem bé. Reservem.
En una paella amb una mica d'oli afegim el tomàquet triturat i la sal. Es deixa fer a foc lent durant vint minuts més o menys. Cap al final de la cocció s'afegeix el sucre. Finalment afegim els alls i el julivert triturats. Reservem.
Batem els ous i afegim una mica de sal.
Posem al foc una paella d'aprox. 20 cm de diàmetre amb unes gotes d'oli. Afegim unes tres cullerades soperes d'ou batut per fer una truita plana i fina. Amb dues culleres donem forma de croqueta gran a la patata i col·loquem a sobre de la truita que tenim a el foc. Enrotllem amb l'ajuda d'una forquilla. I així successivament. Ho anem col·locant en una safata.
Per acabar, cobrim els canelons de patata amb el tomàquet fregit casolà. I llest per servir!

50min

Notes

Es pot menjar acabat de fer o a temperatura ambient.


Recepta de cuina de Canelons de patata de l'àvia Elena

Canelons de patata de l'àvia Elena

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: