Coctel de gambes

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de gambes
  • 1 fulla de llorer
  • 1 porro, gel, julivert, i la salsa que s'hagi escollit.

4 racions

Utensilis

2 copes
una cassola
1 vol
1 plat
una cullera

Elaboració

En un brou compost d'aigua, sal, llorer i porro, es couen les gambes sense pelar, tot deixant que es refredin en el mateix brou.
Agafem dues copes, una més gran que l'altra, i hi posem la petita a sobre. Les omplim de gel i julivert. Les gambes es posen penjades del cantó de les copes, cap per avall; els forats, els omplim amb julivert.
A part, servim les salses que acompanyen el plat, que poden ser de tomàquet fred, all i oli, maionesa, romesco, etc.

30min


Recepta de cuina de Coctel de gambes

COCTEL DE GAMBES
per pili villalbí

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1187 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: