Pa de civada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de farina de blat
  • 300 g d'aigua
  • 25 g de llevat fresc
  • civada
  • sal

Elaboració

Desfarem el llevat a l'aigua i l'abocarem a la farina que tindrem en un bol.
Ho pastarem ben pastat i salarem al gust.
Amb un ganivet tallarem la massa obtinguda en parts segons la mida que vulguem dels pans.
Un cop fetes les boles les sucarem en aigua només per la meitat i les arrebossarem amb la civada.
Deixarem reposar un parell d'hores.
Realment vam posar 25 g de llevat perquè augmentés la massa abans (per fer la demostració).
Si fem reposar dues hores només caldrà afegir uns 5 g de llevat.
Posarem el forn a uns 250º.
Les courem amb el forn ben calent a 180º durant uns 20/25 minuts.
Haurem de controlar perquè cada forn és ben diferent.
Amb aquesta mateixa massa també varem fer coques de recapte afegint pebrot i aubergínia escalivats, formatge, olives, tonyna i d'altres.
També al fer-la aquesta massa pot portar orenga i altres espècies al gust.

40min

Notes

Aquests pans els vam fer ahir en la trobada que organitza l'Ada Parellada en el "Mans i pans" i ens ho vam passar d'allò més bé.
És una barreja de fer pa i després l'Eva Moreno ensenya a fer massatges eròtics amb la resta de massa que queda.
A l'acabar vam fer un xerrada sobre la importància del menjar i del sexe a la vida, tot menjant allò que haviem preparat acompanyat d'un bo vi.
Érem un grup de 15 que vam gaudir molt.


Recepta de cuina de Pa de civada

El pa
per Nani Nolla

Recepta de cuina de Pa de civada

També vam fer pizzes
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

605 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!