Pa de civada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de farina de blat
  • 300 g d'aigua
  • 25 g de llevat fresc
  • civada
  • sal

Elaboració

Desfarem el llevat a l'aigua i l'abocarem a la farina que tindrem en un bol.
Ho pastarem ben pastat i salarem al gust.
Amb un ganivet tallarem la massa obtinguda en parts segons la mida que vulguem dels pans.
Un cop fetes les boles les sucarem en aigua només per la meitat i les arrebossarem amb la civada.
Deixarem reposar un parell d'hores.
Realment vam posar 25 g de llevat perquè augmentés la massa abans (per fer la demostració).
Si fem reposar dues hores només caldrà afegir uns 5 g de llevat.
Posarem el forn a uns 250º.
Les courem amb el forn ben calent a 180º durant uns 20/25 minuts.
Haurem de controlar perquè cada forn és ben diferent.
Amb aquesta mateixa massa també varem fer coques de recapte afegint pebrot i aubergínia escalivats, formatge, olives, tonyna i d'altres.
També al fer-la aquesta massa pot portar orenga i altres espècies al gust.

40min

Notes

Aquests pans els vam fer ahir en la trobada que organitza l'Ada Parellada en el "Mans i pans" i ens ho vam passar d'allò més bé.
És una barreja de fer pa i després l'Eva Moreno ensenya a fer massatges eròtics amb la resta de massa que queda.
A l'acabar vam fer un xerrada sobre la importància del menjar i del sexe a la vida, tot menjant allò que haviem preparat acompanyat d'un bo vi.
Érem un grup de 15 que vam gaudir molt.


Recepta de cuina de Pa de civada

El pa

Recepta de cuina de Pa de civada

També vam fer pizzes

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2222 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: