Ocres com acompanyament

Categoria:
Típica de: Brasil
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • ocres (quiabos)
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

Elaboració

Agafarem els ocres ben rentats i assecats i treurem el barret del principi.
Els tallarem a trossos d'un centímetre.
En una pella posarem oli i els trossos d'ocre tallats.
Anirem fent a foc baix uns 5 minuts.
Acte seguit hi afegirem 1 dit d'aigua i salpebrerem.
Ho deixarem uns 15 minuts que es vagin coent i treguin la bava que deixen anar.
Haurem de punxar i veure que estiguin tous.
Els escorrem.
Llestos.

25min

Notes

Els ocres ( o quiabos com s'anomenen al Brasil) són originaris de l'Àfrica.
Un plat molt conegut al Brasil és el pollastre amb quiabos.
Jo aquesta vega els he fet servir per aompanyar un "secreto" de porc que m'encanta.
Tenen un gust similar a l'aubergínia.
També són comprats a la Boqueria.


Recepta de cuina de Ocres com acompanyament
Presentació
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Ocres com acompanyament
Els ocres
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1911 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: