Ocres com acompanyament

Categoria:
Típica de: Brasil
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • ocres (quiabos)
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

Elaboració

Agafarem els ocres ben rentats i assecats i treurem el barret del principi.
Els tallarem a trossos d'un centímetre.
En una pella posarem oli i els trossos d'ocre tallats.
Anirem fent a foc baix uns 5 minuts.
Acte seguit hi afegirem 1 dit d'aigua i salpebrerem.
Ho deixarem uns 15 minuts que es vagin coent i treguin la bava que deixen anar.
Haurem de punxar i veure que estiguin tous.
Els escorrem.
Llestos.

25min

Notes

Els ocres ( o quiabos com s'anomenen al Brasil) són originaris de l'Àfrica.
Un plat molt conegut al Brasil és el pollastre amb quiabos.
Jo aquesta vega els he fet servir per aompanyar un "secreto" de porc que m'encanta.
Tenen un gust similar a l'aubergínia.
També són comprats a la Boqueria.


Recepta de cuina de Ocres com acompanyament

Presentació

Recepta de cuina de Ocres com acompanyament

Els ocres

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2279 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: