Ocres com acompanyament

Categoria:
Típica de: Brasil
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • ocres (quiabos)
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

Elaboració

Agafarem els ocres ben rentats i assecats i treurem el barret del principi.
Els tallarem a trossos d'un centímetre.
En una pella posarem oli i els trossos d'ocre tallats.
Anirem fent a foc baix uns 5 minuts.
Acte seguit hi afegirem 1 dit d'aigua i salpebrerem.
Ho deixarem uns 15 minuts que es vagin coent i treguin la bava que deixen anar.
Haurem de punxar i veure que estiguin tous.
Els escorrem.
Llestos.

25min

Notes

Els ocres ( o quiabos com s'anomenen al Brasil) són originaris de l'Àfrica.
Un plat molt conegut al Brasil és el pollastre amb quiabos.
Jo aquesta vega els he fet servir per aompanyar un "secreto" de porc que m'encanta.
Tenen un gust similar a l'aubergínia.
També són comprats a la Boqueria.


Recepta de cuina de Ocres com acompanyament

Presentació

Recepta de cuina de Ocres com acompanyament

Els ocres

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2386 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: