Gratinat de patates a la mallorquina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → ses illes
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Patates . 500gr
  • Oli oliva
  • Sobrasada 150gr
  • Formatge ratllat

Elaboració

Es pelen i es bullen les patates amb sal.
un cop cuites s'corren i s'aboquen en un vol.
amb la forquilla les axafen amb un raig d'oli i les probem de sal.
les aboquem en una safata per anar al forn.
esmicolem la sobrasada per d'amunt de les patates.
posem el formatge ratllati un rajoli d'oli.
ja les tenim a punt d'enfornar, en posicio degratinador.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2144 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: